25 Ocak 2014 Cumartesi

2014 seneninde belki de hepimizin kesinlikle üzerinde taşıması şart olan renklerden birisi bordo. İhtiraslı, çekici ve oldukça çağdaş bir renk olan bordo, bu sene moda dünyasının gözdesi oluyor. Dünyaca tanınmış markaların 2014 kış koleksiyonlarına baktığınızda, bordo kaban modelleri gözünüze çarpacak. Yeni yılda şıklığı yakalamak ve sokakta yürürken dikkat çekmek istiyorsanız, siz de kaban ve palto seçimlerinizde bordonun gücünden faydalanabilirsiniz.

Kışlık dış giyimde tercihiniz modern bir seçim olacaksa, bordo kaban modellerine dolabınızda mutlaka yer vermelisiniz. Peki bordo ile hangi renkleri bitirmek gerekiyor? Bu renklerin başında yeniden şüphesiz siyah geliyor. Siyah ince kemerler, siyah stilettolar ve siyah aksesuarlarla bitirerek, sokaklarda yürürken tüm bakışları üzerinize toplayacaksınız.

Kadınsı ve seksi kadının tercihi olan bordo kaban, yeniden siyah bir çanta ile bitirdiğinde hoş bir uyum yakalayacak. Soğuk kış günlerinde daha vamp ve bir o kadar da ihtiraslı bir görünüm için, bordo kaban modellerini bitirmekte, siyah deri eldivenlerinizden yardım alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder